Getrouwe klanten

Als transporteur hebben we bewust gekozen niet afhankelijk te zijn van een beperkt aantal opdrachtgevers. Zo hebben we een gezonde verhouding van het omzetcijfer dat goed gespreid is over verschillende klanten. 

De bevoorrechte relaties die we met hen hebben uitgebouwd,leidden automatisch tot optimale aanpassingen van de vooropgestelde eisen en betere investeringen in aangepast materieel. We zijn er dan ook van overtuigd dat een langdurige samenwerking leidt tot een grote klanttevredenheid.

Withofs transport is al jaren gekend als een betrouwbaar leverancier. Wat wij beloven, maken wij ook hard. Hiervan zijn onze vaste klanten het beste bewijs.

 

 

Referenties

  • In het tanktransport werken we voor de firma's Silmaco, Schenker-BTL, Omya, Specialty Minerals, Sadepan en andere... Voor deze verzorgen we het transport van krijt en silicaat naar binnen- en buitenland.
  • Het transport van grind en zand situeert zich meer regionaal. Voor de firma's Groep Gralex (L.K.W. - N.G.M. - Beez, ...), Groep S.D.H. (S.B.S. - Belmagri - Eurogri) en het Kempens Kiezelbedrijf verzorgen onze kippers het aan - en afvoergebeuren vanuit de groeves.
  • Op intermodaal vlak werken we in opdracht voor vele Intermodale Operators. Paganella, Bulkhaul, Schmidt, Bertschi, Ewals intermodal, enz.). Het marktgebied situeert zich rond de spoorwegterminals in de Eurregio Maas-Rijn.
  • Het vervoer van afvalcontainers gebeurt hoofdzakelijk in opdracht van Intercompost en G.R.L.. We spreken hier dan over het vervoer van glas, compost, tuinafval, mest en puin.